Quality Ingredients, Quality Burgers

 

Waar komt ons premium rundvlees vandaan?

Bij Burger Brothers gebruiken we alleen de beste kwaliteit. Al ons rundvlees komt van het Limousin.  

Limousin runderen worden op een natuurlijke en diervriendelijke manier gehouden. Het Limousin vee staat op de grazige weiden van Groningen bij boerderij Lindehof en tegenwoordig ook in Moergestel. De keuze voor de Limousin garandeert u een heerlijke kwaliteit.

Voor meer informatie ga naar: https://www.lindehof-bv.nl/

Waar komt ons kipfilet vandaan?

Ons kipfilet komt van de lokale poeliersbedrijf van Berkel, die al meer dan 55 jaar ervaring hebben in de branche van dagverse producten. Door een hechte samenwerking met leveranciers kunnen zij een constante kwaliteit garanderen. De ontwikkeling van het bedrijf is vooral gericht op het constant investeren op het gebied van machines, hygiëne, producten en de persoonlijke wensen van de klant. 

Waar komt ons Halal vlees vandaan? 

Wij halen ons halal vlees bij een gecertificeerde Halal slager, daarnaast bakken wij al onze halal burgers op een apart. Dit doen wij om kruisbesmetting te voorkomen. Kortom dezelfde kwaliteit burgers maar dan 100% Halal.

 

 

Wie is onze leverancier?

Sinds januari werken samen met Horeca Groothandel Tilburg. Horeca Groothandel Tilburg is al 40 jaar dé Brabantse groothandel voor kleine en middelgrote horecabedrijven, maar ook voor retailers en foodgroothandels hebben zij een passend assortiment. HGT, zoals hun klanten hun noemen, is een bezorggrossier. Zij leveren alle benodigdheden aan cafetaria, sportclub, bedrijfsrestaurant, instellingskeuken, lunchroom, restaurant, slagerij, bakkerij, groentewinkel en verwerkers in de groenten- of vleessector. Hun assortiment is breed genoeg om een totaalleverancier te zijn. 

Voor meer informatie ga naar: https://www.hgt-tilburg.nl/

 

 

Burger Brothers, Reeshof

06 20173528

KVK 84369280