Over ons

 

In November 2021 hebben de broers Sonny en Samary Burger Brothers opgericht, een dynamisch bedrijf met een passie voor het creëren van de ultieme hamburgerervaring. Onze toewijding aan kwaliteit is ongeëvenaard: we gebruiken alleen de meest verse ingrediënten en streven altijd naar tevreden klanten.

Gevestigd in Tilburg, richten we ons momenteel op bezorging en afhaal. Maar dat is niet alles. Met ‘Burger Brothers op Locatie’ bieden we een tweede concept waarbij we de catering verzorgen voor jouw feest, evenement, festival en meer.

Ons gedreven team deelt een gemeenschappelijke visie: het blijven delen van onze passie voor kwaliteit, uitstekende service en klanttevredenheid met de gemeenschap en daarbuiten. Samen streven we er voortdurend naar om de beste hamburgers en een onvergetelijke eetervaring te leveren. Doe mee met de Burger Brothers-familie en ervaar een smaakvol avontuur als geen ander!

 

We deliver the best burgers in town!

Burger Brothers is opgericht op 1 november 2021 door twee halfbroers Sonny Wardenaar (links) & Samary Sahabuddin (rechts). 

Burger Brothers, Reeshof

06 20173528

KVK 84369280

info@burgerbrothersreeshof.nl